BADAROCK 2009 – Cosmic Grass i Notrhland guanyen l’11è Concurs de Música de Badalona

La formació de soul-rock es va improsar en una final molt disputada, celebrada el dia 8 de maig de 2009 al Parc del Turó d’en Caritg durant les Festes de Maig de Badalona.

El soul, el rock, el country i els ritmes llatins de Cosmic Grass, amb un concert sobri i impecable, van guanyar el primer premi de la 11a edició de Concurs de Música de Badalona. Un premi valorat amb 1500 Euros en metàllic i una actuació a les Festes de Santa Tecla de Tarragona.

Els badalonins Northland, es van emportar el premmi a la millor banda local del Concurs, un premi valorat en 1000 euros. El seu folk-metal també tindrà un premi extra: una actuació durant el Rock a l’Ascenció de Granollers el proper mes de maig del 2010.

Rècord de participants.

Amb 124 maquetes presentades l’any 2009, el Concurs de Música de Badalona s’ha convertit en un dels més importants de Catalunya. Cada any són més els grups d’arreu del Principat que participen en la mostra musical de Badalona, però si hem d’estar orgullosos és del volum de grups de la ciutat que es van presentar en la passada edició, dels 124 grups, el 25% eren de Badalona, i representa un total de 31 grups. Un creixement imparable que demostra la recuperació del rock a Badalona. Però els grups de Barcelona continúen liderant el rànking de participació amb un 65% del total, Tarragona i Girona amb un 4% i Lleida amb un 2% de grups, s’han incorporat a un concurs que creix cada any per donar una oportunitat als nous valors musicals emergents de Catalunya.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *