2004 – 6è Concurs de Música de Badalona

Es diu què la història l’acostumen a escriure-la els guanyadors, i com és evident obviant als altres, però la història de la que nosaltres us volem parlar no és una història de guanyadors ni de vençuts, és la història de la gent jove i del carrer, la història de la “levitat del ser” que us l’apropem en format CD sonor.

Per tant, una nova edició del concurs de música de Badalona finalitza amb la publicació d’aquest CD, il·lusions, treball en equip, creació de xarxa social i aposta per la música feta a peu de carrer, la música d’autor, resumeixen un any més el concurs de música de Badalona. No volem perdre l’oportunitat de donar les gràcies als músics que han fet possible aquest projecte, i els que per raons d’espai han hagut de quedar fora de les edicions d’aquest any, a aquest els desitgem molta sort per al proper concurs. Però també no voldríem concloure, sense donar les gràcies a les persones que amb tot el seu l’altruisme fan possible aquest esdeveniment, des de la preparació del concurs, fins a l’edició final dels resultats i la seva presentació. Aquest últim grup de persones ens consta que és molt nodrit i que molts d’ells estan cada any oferint el seu suport per a que la cultura sigui més democràtica. També hem de donar el nostre agraïment a les persones de l’administració pública, polítics i tècnics que creuen en la capacitat de co-gestionar projectes amb la societat civil.

En darrer lloc hem de dir-vos que el proper any tornarem amb al setena edició del concurs de música de Badalona, conjuntament amb l’Àrea de joventut de l’Ajuntament de la nostra ciutat i què intentarem millorar una vegada més aquest projecte de ciutat.

Llarga vida a la música.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *