Oberta la Convocatòria pel 17è Concurs de Música de Badalona

cartell concurs per web emailComença per 17è any consecutiu el Concurs de Música de Badalona, obert a bandes i solistes de tota Catalunya i estil musicals, el concurs està destinat a les bandes emergents raó per la qual els grups que es presentin no poden tenir material musical enregistrat en cap companyia discogràfica, ni cap contracte en vigor.

Al concurs hi han tres categories de participació, 3 premis + un accèssit.
– Premi a la Millor banda de Badalona, 1000€
– Premi a la millor banda de Catalunya, 1100
– Premi a la millor banda en Llengua Catalana, 1000€ + conveni d’actuació
– Accèssit Fundació La Roda conveni d’actuacions per a la banda en català dins la categoria de música de caràcter festiu per a tots els públics

Per inscriure’s al Concurs les bandes o solistes només han de registrar-se a la web i pujar tres cançons que hauran de ser originals, no s’admeten versions ni cançons amb ritmes o bases rítmiques ja creades per altres artistes. L’elecció dels finalistes per cada categoria es fa a través d’un jurat especialitzat i només una banda pot passar a la final per votació popular a través de la web.

Del 7 d’Abril al 31 de Maig estaran obertes les inscripcions i votacions a la web del concurs. Al juny es farà la selecció dels finalistes per cada categoria de participació que es debatran els premis en unes finals en directe que tindran lloc al mes de Novembre.

Per a més informació contacteu amb nosaltres

coordinacio@enricoriolc9.sg-host.com

933970585