Last Tree Standing, millor banda del 2017

La banda de stoner rock es va endur el cobdiciat premi en finalitzar dues nits d’intenses actuacions

Divendres vam poder gaudir de les actuacions de Kubiak, Indestructible (millor banda de Badalona per elecció del jurat professional), Dj Keal & Joshu, Viaje Astral, Mantheum, Kril (guanyadors del vot popular i guanyadors del premi especial Cabal Musical/Taller de Músics) i Last Tree Standing. Una sala plena en una nit carregada de guitarres molt contundents i salpicada de propostes més pop i urbanes.

Dissabte l’espectacle el van posar les bandes arribades des de molts punts de Catalunya. Va ser una de les jornades més intenses del concurs, per la varietat i l’altíssima qualitat dels projectes presentats. Van obrir la nit The Grassland Sinneres i el seu rock sureny, continuant la festa la intimitat de la música d’autora de Mabel Flores Project, la sensibilitat dels Karabash, els ritmes ballables de La flor del otro, l’alegria dels Joker‘s i van tancar les actuacions de la nit Saltimbankya i la seva espectacular opera rock.

Després d’una intensa deliberació el jurat va escollir a Joker‘s Millor Banda en Català, Karabash premi especial fundació la Roda i Last Tree Standing com a millor banda del concurs. Divendres s’havien escollit Kril com a millor banda de Badalona per vot popular e Indestructible millor banda de Badalona per jurat especialitzat, qui tindran l’oportunitat d’obrir els concerts de la nit de Sant Anastasi del 2018, durant les Festes de maig de Badalona.

Millor Banda de Badalona per jurat especialitzat: INDESTRUCTIBLE

Millor banda de Badalona per jurat popular: KRIL

Premi especial Taller de músics/Cabal musical: KRIL

Millor Banda en Llengua Catalana: JOKER’S

Premi especial Fundació la Roda: KARABASH

Millor Banda del Concurs: LAST TREE STANDING

Paral·lelament a la celebració del concurs vam poder ballar amb el reaggue dels Universal Rockers i amb els covers de clàssics del rock dels Big Rock, un fi de festa espectacular per aquesta celebració de la cultura emergent de Catalunya.