Mandanga

Sant Celoni / Baix Montseny – Barcelona

Mandanga va néixer als boscos del Baix Montseny a finals del 2010 amb la idea de crear un grup de Salsa catalana. La formació inicial estava formada per en Gregori Hollis a la trompeta, l’Arnau Figueres a la percussió, en Kquimi Saigi al teclat, en Joan Pasqual al Baix, en Miquel Garriga a la bateria i l’Albert Mateu a les congues. Més endavant es van incorporar al grup en Jose Luis Insua a la veu, la Cristina Miguel al saxo tenor i l’Anna Codina al saxo alt.

A partir del 2011 comença a girar pels voltants del Baix Montseny, donant-se a conèixer com a grup festiu, ple d’energia però a la vegada contundent.

El 2012 el grup canvia la formació dels vents. S’incorporen en Jordi Arcusa al trombó i l’Iscle Datzira al saxo tenor substituint a la Cristina i l’Anna. També s’incorporen la Paula Farran i la Marina Tuset com a coristes.

Aquest mateix any, el grup enregistra la seva primera maqueta amb tres cançons: “M’has enganyat”, “Que suave cumbia” i “Un estel fugaç”. Amb aquesta maqueta el grup comença a mostrar la seva diversitat d’influències musicals que van des de la musica llatina fins el Funk electrònic.

Les seves lletres parlen de les seves realitats més properes i quotidianes.

[soundcloud]http://soundcloud.com/mandanga/02-mhas-enganyat[/soundcloud]

[soundcloud]http://soundcloud.com/mandanga/03-que-suave-cumbia[/soundcloud]

[soundcloud]http://soundcloud.com/mandanga/03-un-estel-fuga[/soundcloud]

www.mandanga.cat

http://www.facebook.com/pages/Mandanga/416758375005732

http://www.myspace.com/grupmandanga