Fetitxe 13

Reus – Tarragona

Fetitxe 13 és un projecte musical format per Zime, cantant de hip hop conegut per formar part del grup La Vía Muerta, així com també per les seves habilitats líriques, les seves lletres repletes d’ingeni i el seu notori talent per a la improvisació. Després de més de deu anys fent música, més d’un centenar de concerts realitzats per diferents llocs de la península i nombroses gravacions, l’any 2009 s’embarca en un projecte en solitari ambiciós i innovador.

Recollint l’experiència adquirida al llarg de la seva carrera al hip hop, a Fetitxe 13 trobem també sonoritats properes al soul, al reggae i al funk. Als directes Zime s’acompanya del seu inseparable Dj Strom, del productor Gext i compta a més a més amb la participació del singjay Baino Da Man i dels cantants de nu soul Nora i Mass. És a l’escenari on descobrim el veritable punt fort del grup, quedant patent la seva gran capacitat per a connectar amb el públic i fer-lo partícip de l’espectacle.

Fetitxe 13 ha participat en dieferents certamens i concursos musicals de renom: Amb el seu projecte anterior, La Vía Muerta, van guanyar el concurs REUSSONA 2009 i la competició de bandes STYLES & RHYMES realitzada a Karlsruhe (Alemanya) el 2008. Com a Fetitxe 13, han estat seleccionats dues vegades més per participar al REUSSONA, quedant en 2ª posició l’any 2010. Han guanyat el Premi PartyTura PartyTecla 2011 com a millor grup de menys de 30 anys al prestigiós concurs DENOMINACIÓ D’ORIGEN de Tarragona. Han quedat en 3r lloc al concurs TRACK 2012 del Vendrell i han guanyat el concurs Vinebresona 2012. I a títol individual Zime ha guanyat nombroses competicions d’improvisació de rap, d’entre les quals destaca la prestigiosa END OF THE WEEK de Saragossa.

[soundcloud]http://soundcloud.com/fetitxe13/sets/fetitxe-13-antes-de-morir-yo[/soundcloud]

www.fetitxe13.com
www.facebook.com/fetitxe13
www.myspace.com/fetitxe13