LINE-UP BADASONA 2022

Arriba al Teatre Margarida Xirgu de Badalona la primera edició del BadaSona, festival de música de la ciutat.

Els dies 26 i 27 de novembre presentem la 1a edició del BADASONA, Festival de Música de Badalona.

En aquesta primera edició, podreu gaudir de les actuacions dels grups guanyadors del Concurs de Música de Badalona d’enguany i de bandes convidades, amb força presència de propostes locals.

DISSABTE 26 DE NOVEMBRE

La nit de dissabte arrancarà amb l’actuació de Willio, grup molt jove de la ciutat, guanyador del premi millor banda de Badalona del Concurs de Música. Seguirà la fusió entre Soul, Funk, Jazz i Electrònica del grup Kókolash, banda barcelonina, guanyadora del premi millor banda del Concurs 2022.

La nit continuarà amb el concert i jam session oberta de Alterlatina, banda badalonina que ens farà ballar al ritme de salsa i música llatina.

Tancarà la nit la mítica banda de reggae Universal Rockers amb un concert que comptarà amb la participació d’artistes convidades.

DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE

El diumenge tindrem una atmosfera molt més familiar amb un escenari obert a col·lectius i estils variegats!

Obriran la tarda els/les petits/es de la Botey Band, banda musical del col·legi  Antoni Botey de Badalona, seguit per l’actuació de Clams, projecte social que té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones en situació de discapacitat, visibilitzant les seves capacitats en la música.

Tancarem la tarda amb una actuació molt íntima del cantautor i guitarrista Roger Torné guanyador del premi millor solista en català 2022, i després acomiadar-nos amb l’actuació E-motions, combo de versions de bossa, jazz, r&b i funk de l’Escola de Música Moderna de Badalona.

Escolta la Playlist del BadaSona en Spotify!

I reserva la teva entrada gratuïta aquí!

Per a més informació segueix-nos a les xarxes socials @concursbdn