2011 – 13è Concurs de Música de Badalona

2011, un any més i una nova edició del Concurs de Música de Badalona.
Una edició, la tretzena, marcada per la incertesa i la crisi, que ha suposat tota una sèrie d’inconvenients a l’hora de realitzar les nostres tasques i de continuar amb el ritme normal del nostre concurs.
A més va haver-hi un canvi de govern a l’ajuntament que tampoc va ajudar gaire a l’hora de programar les diverses fases del Concurs.
I es que sembla mentida que les institucions públiques de la nostra ciutat, encara continuïn sense creure en la música dels joves de la seva ciutat, quan portem anys i panys, i quan el nostre concurs està perfectament consolidat…
Però no tot han estat fets negatius en aquesta edició… També hem tingut nous reptes i respostes molt positives, com la propiciada per la nostra nova web, amb la qual vam rebre 251 maquetes de grups d’arreu de Catalunya, i que ens ha ajudat a creixer de forma exponencial a la xarxa d’internautes o la creació d’un premi per la millor banda en llengua catalana.
Els guanyadors d’aquesta edició foren els hiphoperos RAPGENOMA com a millor banda de Badalona, amb el seu rap combatiu i els rockers KILL ME LATER com a millor banda de Catalunya, amb una proposta molt més clàssica que beu tant del rock més sureny com del hard rock més potent.
A més en aquest disc trobareu altres propostes semifinalistes com, la rumba mestissa de SAMUELIKO Y LOS GGUAILERS, el death metal de VRADEMARGK, el pop rock indie de JIGGY, el rock urbà de SOTA DE PALOS, la fusió rumbera de TUNAVO , el rock potent dels SONS OF METEORA, el metalcore dels HYDE ABBEY o el rock dels ABEJA REINA.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *