EL CONCURS DE MÚSICA DE BADALONA CELEBRA LES ÚLTIMES FINALS

El passat 13 d’octubre, la Sala Estraperlo es va convertir en l’escenari de les últimes finals d’aquesta 25a edició del Concurs de Música de Badalona, que atorgava els premis Llengua Catalana i La Cupula Music. L’esdeveniment va ser obert i gratuït per a tothom.

L’acte va començar amb l’actuació d’INCENDI, una banda originària del Camp de Tarragona i la Noguera, que va néixer el 2020. Amb el seu so autèntic, busquen fer-se un lloc dins del món del punk rock en català i proporcionar un aire fresc que faci que les noves generacions continuïn connectant amb aquest estil. Aquesta agrupació formada per cinc joves, va pujar a l’escenari amb una energia contagiosa, aconseguint al final del seu concert proclamar-se guanyadors del premi La Cupula Music!

A continuació, la sala va vibrar amb l’actuació de les Buch. Aquesta banda proposa un punk rock divertit, contundent i amb un missatge clar. La seva filosofia es resumeix en un lema: passar-ho bé i fer que el públic també s’ho passi d’allò més bé. I el que prometen, ho compleixen amb escreix. Les Buch es van emportar el premi de Millor Banda en Llengua Catalana d’aquesta 25a edició del Concurs!

Si us heu perdut la seva actuació, no us preocupeu: les podreu veure al BadaSona el 23 de novembre al Teatre Margarida Xirgu! L’entrada és gratuïta, però cal fer reserva prèvia.

L’última banda en actuar va ser Capità Pilgrim, un trio que fusiona el rock alternatiu dels anys 90 amb elements de punk i indie. La seva qualitat musical és innegable. Enhorabona, nois!

Després de l’entrega de premis, vam gaudir de l’actuació de la banda convidada, EXIT. Aquest grup ha trobat en la música la seva escapatòria de la vida quotidiana i dels reptes d’accedir a l’escena musical. El Concurs de Música de Badalona es consolida com un espai obert a tothom que tingui una proposta i vulgui ser escoltat!

EXIT va oferir una actuació espectacular i teatral, omplint l’escenari de riures amb les seves històries i disfresses. A més, van cridar “Fuck You” a totes les persones tòxiques i van fer ballar el públic al ritme del seu tema “Sakatanga”. Ningú no va quedar indiferent davant la seva exuberància, i al final, el públic va demanar una última cançó, un comiat que va fer vibrar la sala i va tancar aquesta 25a edició del Concurs de Música de Badalona amb una nota d’alegria compartida.

Amb les finals concloses, ara l’escenari es prepara per al BADASONA, la mostra de música emergent de la nostra ciutat. No oblideu reservar les vostres entrades, i ens veiem aviat per celebrar de la millor manera, amb música!