ACRAG

ACRAG és la primera banda de b[¡]øpUnk coneguda a la nostra civilització. Elements del punk rock, hyperpop, grunge, jazz, dubstep, post-hardcore, tekno i més es fusionen en una experiència ultrasensorial i transversal.
Fem art en totes les seves formes i de manera multifacètica, hem fet diversos projectes orientats al surrealisme, cosa que hem implementat a les nostres actuacions en directe. A més, les dues persones de la banda tenim projectes artístics individuals, tant musicals com cinematogràfics, escenogràfics i plàstics.
El nostre repertori sempre està acompanyat de sorpreses. Cada cançó és un esdeveniment, una experiència, i totes les peces del set es combinen per formar un viatge a una nit d’emoció, energia, diversió i celebració de la diversitat. Cadascuna de les parts té el seu propi espectacle creat, que hem anat perfeccionant, renovant i experimentant a cada concert, i és un balanç entre la més pura espontaneïtat i l’art escènic coordinat amb la premeditació necessària per expressar emocions de la manera més visceral possible.

Temes del Grup