Ampliem llista de premis!

Festival Esperanzah i La Cupula Music se sumen al Concurs de Música anunciant nous premis per a les bandes participants d’aquesta edició XX edició.

Celebrem la XX edició del Concurs de Música de Badalona ampliant la llista de premis als quals podran accedir les bandes apuntades aquest any. I no es tracta de dues col·laboracions qualsevol sinó d’un festival molt especial com el Esperanzah i dels líders en distribució digital La Cupula Music.

El Festival Esperanzah! és el festival de músiques del món per a totes les edats, gendres, condicions que va néixer al Prat de Llobregat, on la cultura es converteix en una eina per a la transformació social. El premi consisteix una actuació remunerada durant el Festival Esperanzah 2019.

La Cupula Music, amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament de les autoproduccions dels artistes independents, oferirà la distribució digital gratuïta dels àlbums dels tres grups guanyadors del concurs i el 8% de descompte en la fabricació del seu primer àlbum. A més LCM oferirà descomptes en distribució digital, fabricació i promoció per tot el 2019 a tots els participants del concurs.

Recordem que les inscripcions estan obertes fins al 31 de maig a les 12.00 hores i poden participar totes aquelles bandes que no tinguin contracte discogràfic en vigor, que facin temes propis, omplint el formulari d’inscripció.

PREMIS

Millor banda del concurs – 1.500 euros (impostos inclosos) + distribució digital per la Cupula Music

Millor banda en llengua catalana – 1.000 euros (impostos inclosos) + distribució digital per la Cupula Music

Millor banda de Badalona (per decisió del jurat) – Actuació a les festes de maig de Badalona + Gravació d’un concert acústic per a la televisió de Badalona + distribució digital per la Cupula Music

Millor banda de Badalona (per votació popular) – 1.000 euros (impostos inclosos)

Premi Esperanzah – Conveni d’actuació remunerada durant el Festival Esperanzah 2019

Premi especial Fundació la Roda – Conveni d’actuació remunerada

Pots consultar les bases de la convocatòria aquí. Les bandes finalistes de la XX edició del Concurs s’anunciaran a les nostres xarxes socials del Concurs.

Segueix-nos per descobrir nous premis i totes les novetats d’aquesta XX edició!

https://www.facebook.com/concursdemusicadebadalona/

https://www.instagram.com/concursbdn/

twitter.com/concursmusicabd

Molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.