Apollo Flytrap

Barcelona

Descripció del grup: APOLLO FLYTRAP podria semblar qualsevol grup nord-americà però en realitat es va crear l’agost de 2011 a Barcelona. Melodies enganxoses, lletres positives juntament amb una imatge fresca i un directe energètic, destaca d’Apollo Flytrap la combinació de les dues veus femenines sobre una base potent de pop-rock amb tocs de R & B i Indie.

El grup acaba de treure al mercat el seu primer disc “Catch You On The Fly”, gravat als estudis Soiart de Badalona, i que ha estat produït i mesclat per la prestigiosa productora nord-americana Sylvia Massy (Red Hot Chili Peppers, System of a Down, Tool) a RadioStar Studios de Califòrnia, i masteritzat per Tony Gillis (Prince, JayZ, 3 Doors Down) als estudis The Cutting Room de Nova York.

Al juliol de 2012 el grup roda el videoclip del que és el seu single presentació, “Flytrap”, i que ha estat protagonitzat per l’actor nacional Jaime Olías (Angel o Dimonio, Toledo). El videoclip, dirigit per Joan Gastó, ha estat enregistrat al bar Els Pagesos de Sant Feliu de Llobregat i a Sala Sarau de Badalona.

Web: www.apolloflytrap.com
Facebook: www.facebook.com/apolloflytrap
MySpace: www.reverbnation.com/apolloflytrap

SourceURL:file://localhost/Users/ferrancastrillo/Downloads/soundcloudlink.doc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.