Arriba la 23a edició amb nou format i més premis!

Foto de Sergio Sánchez

Comença la 23a edició del Concurs de Música de Badalona, obert a bandes i solistes de tota Catalunya i estil musicals.

Entre les novetats d’enguany, el nou format estiuenc de les finals, el Festival BadaSona i més premis!


Concurs de Música de Badalona presenta BadaSona

No només un concurs de música, sinó un festival musical de la ciutat amb bandes emergents, consolidades, ex guanyadors/es, i noves propostes! Aquesta és la idea d’on neix el BadaSona, el nou festival de Música de Badalona.

El Concurs canvia el seu format, amb unes finals en directe que tindran lloc al Juliol a l’aire lliure al Parc de l’Escorxador de Badalona, i la mostra de música BadaSona, on actuaran els guanyadors d’aquesta edició del Concurs, a més de bandes convidades, i que tindrà lloc en el Teatre Margarida Xirgu, al Novembre. Un festival amb força presència de bandes locals i joves.

Publicarem els finalistes i les dates de les finals durant el mes de maig!

Foto de Sergio Sánchez

Més premis!

El Concurs continua ampliant els premis, a més de confirmar els tradicionals premis en diners i actuacions a les Festes de Maig de la ciutat i al Festival Esperanzah.

Plataforma per la Llengua se suma oferint una actuació al Festival Meridiana Rock 2023 remunerada (1.000€) per a la millor banda en llengua catalana.

També la Cupula Music, ja col·laboradora del Concurs, amplia els descomptes per a tots els participants i ofereix un premi especial amb distribució digital gratuïta d’un Ep o Lp , fabricació de discos i assessorament gratuït sobre estratègia en xarxes socials.

Aviat, anirem informant sobre totes les novetats d’aquesta 23a edició.

Pots consultar tots els premis i les bases d’aquesta edició aquí!