Associació d’Antics Alumnes

L’Associació d’Antics Alumnes es va crear, sense saber-ho, a principis de l’estiu de 2022 en una festa de casament que es va celebrar en un poble del maresme. La Maria (Soprano del Cor de l’Ateneu de la Fundació Ateneu Sant Roc), el Chema (Tartana, La Mala Fi, Molina de Puig) i l’Iu (Soma Club, Full Time Losers, Ninot) van interpretar un tema per als convidats, a petició dels nuvis, i no van trigar gaire a coincidir que d’allà en podia sortir alguna cosa interessant.

Així doncs, van preparar algunes cançons que han estat movent per festes d’amics i esdeveniments familiars i que ara tenen ganes de compartir amb el gran públic.

El pop lluminós i enèrgetic de l’Associació d’Antics Alumnes es caracteritza per combinar harmonies senzilles però suggerents que descansen sobre ritmes que habiten un pla indefinit entre l’electrònic i l’analògic, i que l’Iu s’encarrega de coordinar amb precisió. Les veus de la Maria i el Chema s’engarlanden per damunt d’aquesta estructura per acabar creant una proposta evocadora i alhora dinàmica.

Temes del grup:

https://aaalumnes.bandcamp.com/album/demo