BadaTalent 2022

BADATALENT 2022

El Concurs de Música de Badalona ofereix l’oportunitat als joves de Badalona, Sant Adrià del Besós i Santa Coloma de Gramanet de mostrar el seu talent músical, participant en la categoria BadaTalent.

L’objectiu és incentivar la creació musical entre els joves i donar visibilitat a aquells que tinguin un talent, donant-li un espai on actuar.

CRITERIS DE PARTICIPACIÓ
– Obert al joves dels instituts de Badalona Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramanet, fins als 18 anys.
– Hi poden participar joves creadors musicals: se proritzaràn propostes de bandes, solistes o djs que creïn música pròpia.
– També s’accepten versions o temes que utilitzin bases rítmiques ja creades per altres artistes, sempre que no sigui només una imitació, sinó que hi hagi un talent propi.

Com participar-hi?

Els participants hauran de fer arribar un vídeo amb la seva performance al dinamitzador del seu institut o enviar-lo a marina@rotllana.cat, abans de l’1 de maig 2022.
També hauran d’omplir el full de participació (o autorització pels menors de 18 anys) que rebrán al apuntar-se al BadaTalent i enviar-lo a marina@rotllana.cat o al seu dinamitzador abans de l’1 de maig 2022.

Funcionament

– La comissió del Concurs de Música escollirà 4 propostes que actuaran a les finals que tindrán lloc a l’Estiu Cultural a la Plaça 2022 on se decretarà el guanyador.

– El/la guanyador/a actuaran dins de la categoria BadaTalent, en la primera edició del BadaSona, festival de Música emergent de Badalona, al novembre 2022, al Teatre Margarida Xirgu.

Els/les guanyadors/es rebràn un premi (per determinar).