Bridge Animals

Bridge for Animals transita per melodies fosques i riffs inspirats en el Britpop, però també es s’apropa al postpunk i un so contundent que es reflecteix en els seus directes. La banda està composta per Raúl Otero (veu), Iván Medina (guitarres), Aritz Urruela (guitarres), Pere Bacardit (baix) i Tono Ojeda (bateria).

El 2019, el grup publica el seu primer EP titulat Until the headlights darken (disponible en plataformes digitals), compost per quatre cançons, i llança el videoclip del single Inch of Love. El grup, aleshores, puja als escenaris per primera vegada per presentar les seves cançons per diverses sales de Barcelona.

Dos anys de pandèmia i un ardu treball d’autoconeixement han donat fruit al seu darrer treball titulat Never in September (2022). Es tracta d’un EP de cinc cançons gravat i mesclat a 7Barbas (Barcelona) amb la producció de David Osanz (Lume!, SaVonis, Sons of Meteora). Cançons que parlen de la vida frenètica i, sovint, confusa a la ciutat actual: amistats, solitud, amor, desamor, oportunitats, fracassos.

Temes del Grup

https://bridgeforanimals.bandcamp.com/album/never-in-september