Caravan

Barcelona

Caravan neix d’ una simple unió entre el Dani i el Jordi quedant per fer unes versions al febrer de 2009. Uns mesos mes tard la cosa agafa forma, i decideixen agafar un local  i el Jordi una batería propia.
S’afegeix en Blai a tocar l’altra guitarra, començant a donar forma especifica al grupo i començant a fer temes propis. Una tarda un amiguet, el Carlos,  ve a veure un assaig i el posen a tocar el baix.
Graven una Demo al local, i l’autoediten, amb l’original nom de Demo2010, y la “venen” al módic preu de 2€, tot i que a la presentació estava d’oferta: 1€.
L’any següent, el Carlos ha d’abandonar el grup per prescripció facultativa (literalment), i despreés d’uns mesos buscant, un antic colega i company de grups anteriors, el Berna, entra per acabar de completar la formació.
Un any de’actualització de repertori i creació de nous temes, comencem a perdre-li la por al castellà, apostant indistintament una o altra llengua (castellà o anglès), i sense adonar-nos, gravem una segona demo amb 5 temes, dels quals 4 son en castellà. Ja tenim en ment fer-ne en català.
El projecte está renovat i amb moltes ganes de sortir a tocar per donar-ho tot a l’escenari.
En el pasat, els seus components han tocat pels escenaris catalans a diferents bandes com JulianRoss, Shedarsick, StartToday, Somehow, Anaideia o J’has begut oli… bandes de pur punkrock o hardcore melòdic.

http://caravanbdn.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/pages/Caravan/373661884174

www.myspace.com/caravanbdn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.