Crònics

Manresa

Les ganes de contagiar l’esperit crític i combatiu que duem per bandera va ser el motiu de la nostra formació, l’estiu de 2008. Uns quants mesos després, amb un grapat de temes propis i ben poca experiència darrera del teló, ens vam llançar per primer cop als escenaris a les festes del barri manresà de Cal Gravat. Des d’aleshores ençà ja comptem amb 3 anys en escena i vora una quarantena de concerts.
A les nostres actuacions hi predomina la interacció amb el públic, combinant cançons de collita pròpia amb fragments de temes més coneguts. Tot, en una barreja festiva d’estils que deriven d’un principi de reggae i ska però que s’han anat enriquint amb molts d’altres (swing, funky…).
Fa uns mesos vam enregistrar el nostre primer CD. Els temes de L’irresoluble cas de l’assassí surrealista es poden escoltar i descarregar gratuïtament a partir de l’enllaç http://cronics.bandcamp.com/. Amb aquest treball, que ens ha fet madurar com a formació, esperem poder prendre nous reptes que ens portin a donar a conèixer la nostra música per tots els racons del territori.

Web: cronics.bandcamp.com/
Facebook: www.facebook.com/cronics.crncs

[soundcloud]http://soundcloud.com/cr-nics-crncs[/soundcloud]