Drakum

Barcelona

Drakum és un grup de folk-death metal que va neixer a finals de l’any 2009 després de més d’un any buscant els membres correctes.
Al llarg del 2010 la banda va estar composant les cançons que finalment van grabar per la seva primera demo que va veure la llum al següent any. Aixi doncs, durant el 2011 van estar promocionant la maqueta “Around the Oak” reben molt bones critiques en els medis especialitzats tant nacional com internacionalment. Va ser un any de molts concerts, guanyadors del concurs Goblin Fest i teloners de la banda russa Arkona a la Sala Salamandra.
Al 2012 segueixen amb una alta activitat en directes i entre els que cal destacar el ser semifinalistes del prestigios concurs WOA Battle Metal del festival de Rock i Metal més important del mon Wacken Open Air; i clars guanyadors del concurs DevilFest, lluitant contra les millors bandes dins del metal i les seves variants.
Al 2013 el grup comença a grabar el seu primer album-llarga durada que s’anomenarà “Torches Will Rise Again” i després d’un parell de canvis de formació emprenen aquest any que será molt important amb concerts per Europa en grans festivals com el Metaldays (Eslovenia) i el Carpathian Alliance Festival (Ucrania) a més de la presentació del nou disc que esta generant molt grans expectatives i revolt internacional.

Un del punts claus del grup es la gran posta en escena als seus directes, on tothom acaba ballant, beben, cantant i sobretot disfrutant i evadint-se durant una estona dels problemes de la vida qüotidiana.

Drakum és:

Javi Crosas – Veu i arpa vocal
Marc Martínez – Guitarra
Cristian Villanueva “Feni” – Guitarra
Jose luis Parreño – Baix i coros
Javier Rubio “Caleb” – Violí i coros
Albert Orozco – Teclats i coros
Xavi Puiggalí – Bateria i percusions

[soundcloud]http://soundcloud.com/drakum[/soundcloud]

www.drakum.com
www.facebook.com/drakumband
www.myspace.com/drakumband