EL IMPASIBLE JACK KIRBY

Figueres

El Impasible Jack Kirby és un grup de Figueres (Girona) integrat per músics amb una llarga trajectòria musical. El projecte el van engegar a la primavera del 2012 el bateria David Gálvez Anthrax (Zulo, Komando Moriles, Discípulos de Otilia i Che Sudaka), el cantant Jordi Casals (Soul Taja, Komando Moriles) i el guitarrista Sisu Bonet (Erm, Mute) als quals se’ls van afegir el Dj Oriol Bosch (Somos Vida, Direcció Prohibida) i el baixista Fran Gutiérrez (Net Flanders, Mute). El llibre d’estil del El Impasible Jack Kirby és el de no embolicar-se amb demostracions de tècnica musical (tots ja ho han fet en projectes anteriors). Els seus temes busquen ser directes i potents: lletres compromeses o divertides, rapejades sobre bases de rock i metall amb tocs de funk i d’electrònica, amb l’únic propòsit de fer els directes superenergètics.

Utilitzen bàsicament el castellà tot i que també tenen algunes cançons en català.

A la primavera de 2013 treuen la seva primera maqueta, gravada durant tot l’hivern, “The origins”.
A l’agost de 2013 guanyen el concurs de música jove Aromusica de Castell-Platja d’Aro (Girona).
 Al setembre de 2013 reben el premi com a segon grup finalista del Concurs Marater IV de Santa Eugènia (Girona).
Al novembre de 2013 entren als prestigiosos estudis de gravació MusicLan d’Avinyonet de Puigventós (Girona) per gravar noves cançons, les quals veuran la llum durant el primer trimestre de 2014.
Al març de 2014 es proclamen com un dels tres grups guanyadors del 1r concurs de grups emergents del Festival IN-SOMNI 2014 (Girona).

[soundcloud]http://soundcloud.com/el-impasible-jack-kirby[/soundcloud]

www.facebook.com/elimpasiblejackk

www.reverbnation.com/elimpasiblejackkirby