el sistemÄ suec

Olot – Girona

El meu nom és David i no sóc suec, però un dia vaig decidir fer-me’l i va començar el sistemÄ suec.

La primera característica del projecte és que les cançons són l’eix central del projecte i les tracto de manera individual sempre amb escènica pop però amb llibertat total per vestir-les. No faig àlbums, només “singles” que penjo a la web acompanyats d’una caràtula. Tot sempre en format digital i gratuït.
La segona cosa a destacar és que el projecte és molt personal, i com a tal, m’ocupo de totes les parts del procés creatiu i de gestió. En altres paraules: composo les cançons, me les gravo, hi toco tots els instruments que fan falta, m’ocupo de la part del disseny gràfic i gestió web, gravo i edito els videoclips, escric les entrades al bloc, management…

En resum, el sistema suec és un univers personal d’un fals suec.

Tot això va començar a l’abril del 2010 i només havia tingut vida a l’espai web, però  des de principis de la  tardor del 2012 estic presentant el sistemÄ suec en directe. El format en directe no és de catautor ni tampoc de grup. Vaig sol, però acompanyat d’un Moog (sintetizador), un sampler, el baix i en alguna cançó toco la guitarra. He procurat deixar les cançons molt nues, d’aquesta manera el repertori té un so més homogeni comparat al tracte individual que dono a les cançons gravades.

Web: www.elsistemasuec.com
Facebook: www.facebook.com/sistemasuec
MySpace: twitter.com/elsistemasuec

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.