Enric EZ

Un espectacle cuidat al detall musical i visualment parlant, amb missatges que ens faran reflexionar i que va creixent fins a arribar al clímax del ball i la festa des de l’arrel.
La banda que l’acompanya són l’Ariadna Ruiz (Tecum Terra) a la percussió ibèrica i veus, l’Ignasi Cussó (Judit Nedderman) a la guitarra i el Pep Terricabras a la bateria (Els Catarres i La troba kungfú).

Companyia Circ Cric, Guillem Albà, Estanislau Verdet, Fundacion Tony Manero, Se Atormenta una Vecina, Izah, A Ciegas, Roger Puig, Marina Babyface i Karol Green són alguns dels projectes on ha participat ja sigui com a baixista, guitarrista o director musical, al llarg dels seus 15 anys de trajectòria.

Guanyador Santakosund 2021, 2n premi del concurs Lafi de La Fada Ignorant d’Andorra, finalista al concurs Horta d’Autor amb més de 650.000 visualitzacions al canal de youtube i un concert en directe per Tv3 el 2020 ha suposat, sens dubte, la reaparició del cantautor dins l’escena musical catalana amb un nou disc яeƨ (estrenat el 2021) que reconeix “m’ha fet de mirall sense saber-ho”. Ara prepara el seu tercer disc mentre combina la seva feina de compositor, instrumentista i productor.

Temes: