Ernest Bombí

Vaig néixer el 19 de gener de 1997 a Barcelona, fill de pare i mare músics.
Als 10 anys començo a escriure les meves primeres cançons. Als 17 anys guanyo el meu primer concurs a Barcelona (Embrió 2015), amb un recull de cançons anomena’t “Colors”.
Als 18 començo a composar un recull de cançons anomena’t “El cielo está en la tierra”, y l’enllesteixo poc després. Amb aquest recull guanyo un concurs a Barcelona (Brot 2019), acompanyat de 5 amics “los Corazones”.
Poc després el meu entusiasme i la meva claredat comencen a desaparèixer fruit d’una mescla de frustració per no obtenir els resultats que buscava, arrogància per creure’m el rei del mambo, pressió autoimposada y natural de l’edat i altres mogudes familiars. Desfaig poc educadament el grupet de “los corazones” i entro en un bloqueig creatiu/perfeccionista fins als 25 anys.
Fins que al límit de perdre el cap, l’estiu passat se’m va acudir una idea: “Píldoras Imperfectas, un remedio para la desgracia”.
Un marc conceptual en el que poder publicar les meves cançons encara que no siguin “perfectes”, i així poder recuperar la meva eina de desenvolupament, les cançons.
Ara em trobo Inmers en aquesta idea, i la de col·laborar amb altres artistes, i em presento a aquest concurs, per a poder-ho seguir fent.
Gràcies per la oportunitat.

Temes del grup

ernestbombi.bandcamp.com/album/concurs-de-m-sica-de-badalona