Estrip

Arenys de Mar – Barcelona

La nostra història va començar quan en Pol Martín (guitarra) i en Víctor Chacón (guitarra) van abandonar els seus anteriors grups i van decidir crear-ne un de nou. L’Àlvaro Picó es va unir al grup tocant la bateria, el mateix que va fer la cantant Mireia Giró, i el grup va començar a assajar. El violinista de l’anterior grup de l’Àlvaro Picó i en Víctor Chacón, en Joan Torrentó, es va incorporar a Estrip. L’última incorporació ha estat la de Martí Blaszko al baix, i així la formació va quedar completada. Finalment, i per arrodonir el grup, Dídac Sánchez ha afegit una 3a guitarra a la formació.
Estrip va començar fortament influenciat pels clàssics del rock català, tocant temes de Sopa de Cabra, Lax’n’Busto, els Pets… però poc a poc ha anat creant el seu estil propi, amb un so contundent però alhora melòdic amb la presència del violí.
Estrip va gravar durant el 2011 la seva primera maqueta (“Que s’aturi tot”), i el 2012 ha gravat part d’un CD a l’Estudi Labedoble, amb la producció de Toni Xuclà (antic productor de grups com Sopa de Cabra, integrant de Menaix a Trúa, Taima Tesao…) i les col•laboracions de Víctor Mirallas (Re-Set) i Cris Juanico (Menaix a Trúa). El mastering és a càrrec de Juanjo Muñoz (Gossos). La gravació l’hem pogut dur a terme gràcies a que fa un any vam guanyar el Concurs de Talents d’Arenys de Mar, un concurs de grups joves anual. També hem estat guanyadors del Concurs per tocar a la Festa Major de la UVic i participants d’altres concursos com el Giramaresme o l’Esclat. El grup està implicat en causes benèfiques, com per exemple África sin fronteras, ja que el concert d’Apolo [2] va servir per recaptar fons per aquesta ONG (concert amb altres grups, com Re-Set). A més, també ha participat al Disconcert, programa de concerts que es fa un cop al mes al Clap de Mataró per la gent amb discapacitat. També s’han realitzat altres concerts per gent amb discapacitats.

Estrip és un grup de pop-rock innovador, ja que incorpora un instrument poc habitual en aquest estil com és el violí. Aquest fet dóna al grup una sonoritat especial que el fa únic. Estrip desprèn força i energia, i té un directe contundent. Els seus temes, amb ritmes i melodies que s’enganxen fàcilment, parlen de temes com l’amor, l’amistat i la situació del món.

http://facebook.com/estrip.poprock

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.