Flamsteed

Flamsteed neix l’any 2016 amb aquest nom tot i que els seus orígens venen d’alguns anys més enrere a Barcelona/Badalona.
La seva actual formació porta desde juny de 2017 creant nous temes bàsicament de PunkRock Emo 90’s centrats en mitjos temps, melodies i crits. Lletres combatives, emocionals i viscerals apostant per l’Anglès i també el Català.
Tot i el poc temps que porten amb aquesta formació, l’experiència dels seus membres ve de lluny militant en grups com Global Discontent, Fishtail, Cola de Pez, Julian Ross, Start Today, Shedarsick, Somehow, Anaideia… amb arrels en el HC melòdic, el Punkrock, l’Emo i el Grunge.
L’Erik (Batería), el Blai (veus i Guitarra), l’Uri (Baix) i el Dani (Veu i Guitarra) ja tenen una bona motxila a l’esquena, influenciats per grups com Millencolin, The Get Up Kids, Ramones, Blink 182, Get Dead, NoFX, Dropkick Murphys, Rise Against, No Children, Bolson, Crim, Midtown, Valencia, ADTR, i un llarguíssim etc.
Al desembre del 2017 graven aquest single de 2 temes, un en anglès i l’altre en català, com a representació d’aquesta dualitat lingüística general de la banda; que surt a la llum al gener del 2018, amb portada feta per la il.lustradora Maria Palet, aprofitant per presentar-lo el 13 del mateix mes al Bar Ceferino on es va arribar al màxim aforament de la sala.
Al Maig de 2018 No Me’n Records, un segell independent, decideix publicar el Single passant a ser el mateix la seva referència NMR023.
Després d’uns quants concerts i una mini gira al Març de 2019 entren a gravar un mini LP de 4 temes a Wheel Sound Studio sota la producción d’en Txosse Ruiz i masteritzat per Victor Garcia a Ultramarinos Mastering, que surt al Setembre de 2019 sota el nom de “Issues & Complaints”, de nou amb el recolzament de No Me’n Records presenten 3 cançons en anglès amb arrels clarament en l’Emo90 pero amb un so contundenment PunkRock, i una en Català més crúa, directa i combativa. Flamsteed canta en anglès i es queixa en català.

Població: Barcelona

Estil musical: Pop-rock

Temes del grup:

Web

Facebook

Twitter

Instagram