GiR

Bescanó – Girona

El grup GiR, comença al 2012, amb tres joves amb arrels a Bescanó i Girona,
buscant fer un gir al seu propi rock en català, sota la influència de cantautors com Johnny Cash, Michael Poulsen (Volbeat) o Mike Ness (Social Distortion), entre d’altres.

Tots tres components venen de diferents bandes amb diferents estils, que els ha servit molt, amb l’experiència adquirida amb els diferents grups, a fer les composicions de les noves cançons, i els ha ajudat molt a saber transmetre correctament el significat de les diferents lletres.

Per tots tres, el grup GiR, simbolitza el canvi, la volta que falta, l’empemta final, i així ho transmeten amb les seves lletres i cançons.

Els tres joves, en Ricard Caula, la Mireia Vilalta i en Marc Vilalta, a principis de desembre del 2012, fan la gravació del que són, els dos primers singles de la banda, titulats, Arrels i Generació Perduda.

La gravació d’aquests es van fer als estudis
de gravació i masterització, Ultramarinos
Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols.

Les lletres i música del grup, són de collita pròpia, cantades en català i reflexant uns principis realistes i optimistes.

A part dels dos senzills, estan treballant amb altres temes propis i amb la gravació del disc complert, sempre seguint la mateixa línia de composició que han seguit per fer Arrels i Generació Perduda.

També treballen versions en anglès, per així fer més pròxims els concerts.

El grup va fer la primera sortida a l’escenari, el passat dia 16 de Desembre a la Marató de TV3 celebrada a Bescanó, obrint la cerimònia.

girrock.bandcamp.com

www.facebook.com/grupgir

 

Un pensament a “GiR

  1. Gatamaula

    La veritat és que són BRUTALS! Els directes propers i molt divertits, amb una posada en escena que no deixa indiferent a ningú! VOTEU-LOS! :P

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.