Heilan & The Fluorescent Band

Heilan & The Fluorescent Band és un quintet instrumental de jazz fussió creat a Barcelona. El seu repertori està format per composicions pròpies d’influències musicals tan diverses com el blues, el hip-hop, la música clàssica i el jazz.

La banda està liderada per Alan Prieto Nicolau (Heilan Pitt), compositor i clarinetista. El curs passat va acabar els estudis de Màster en Management i Producció Musical a l’ESMUC. Ha rebut classes de músics com Gabriel Amargant, Gorka Benítez, Jon Robles, Uffe Markussen i Victor de Diego en l’especialitat d’interpretació de jazz i música moderna.

Al piano i als teclats trobem a en Jan Domènech, actual membre de la Sant Andreu Jazz Band, el qual ha participat en diversos festivals de música com el de Barcelona, València i Terrassa. A la bateria tenim en Marc Gómez, graduat en jazz pel Conservatori Superior de Música del Liceu; al baix elèctric està l’Alberto López, actual estudiant de l’ESMUC; i a la flauta travessera, el Héctor Colom, cursant el seu últim any al Conservatori Superior de Música del Liceu.

La banda ha actuat en diverses sales de concerts i entitats de Barcelona com el Robadors23, La Nau Bostik, El Rouge, La Fundació Conservatori del Liceu, el Nota79, etc.

Actualment està treballant en el seu primer àlbum: “Thinking About Essence”. Aquest conté vuit composicions de caràcter eclèctic, múltiple i fluorescent.

Estil musical: Urban

Població: Barcelona

   

Pàgina web del grup

Facebook

Instagram

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.