Ja tenim aquí el cd recopilatori de la 17ena edició

la foto 2El que va començar sent un projecte de concurs de música local, organitzat en el seus inicis per La Rotllana amb altres associacions com joves conspiradors i on es va crear un escenari d’oportunitats on les bandes de música amb els seus diferents etils poguessin donar-se a conèixer, s’ha anat reinventant al llarg de les seves 17 edicions estenent-se a grups d’altres localitats i mostrant sempre una bona imatge.

Enguany en el 2105 tot i la crisis que ens aborda i les vicissituds que això comporta, a més del canvi de Govern al municipi, el concurs ha incrementat premis sumant-li a la categoria de millor banda en català. Ha estat un còctel de gèneres (pop-rcok,rock country acústic, rumba catalana, rock, rock’n’roll, hip hop, death metal, metalcore, viking metal) que s’ha donat cita durant els dies 24 i 30 d’octubre en un marc fabulós com és el teatre principal de Badalona. Tots els finalistes han demostrat una excel•lent qualitat atorgant el premis per un jurat i la votació popular dels allà presents.

la foto 3Desitgem que en les properes edicions fem gala de les nostres portes i finestres sempre obertes a altres províncies inclusivament les d’àmbit estatal, esperant que les institucions publiques juntament amb les grans marques comercials de la ciutat s’involucrin en el creixement del Concurs de Música atorgant entre tothom el reconeixement que per cura i excel•lència es mereix, llarga vida.

Fermín Soriano
Seguidor del Concurs de Música de Badalona
Des de les seves primeres edicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.