Kòkolash

Kòkolash és una nova banda de Barcelona que reclama el seu lloc en l’escena urbana actual. Amb arrels en la música negra, o mirant de enfront del HipHop Jazz, la banda busca nous espais sonors mitjançant atmosferes electròniques.
La història de la banda comença quan alguns dels membres del grup es coneixen en el conservatori del Liceu on decideixen crear un projecte de música urbana allunyat de les propostes habituals del Trap i Reggaeton a les que sol estar associat al moviment. Al conèixer al productor d’electrònica Jozz Santos, junts exploren la fusió d’instruments convencionals amb música electrònica i neix així el concepte ElectroSoul de Kòkolash.
El primer single de la banda, Enjoy, ha aconseguit establir-se en les principals llistes de Neo Soul d’Spotify, superant els 1000 escoltes mensuals. Kòkolash ha rebut molt bones crítiques de la premsa especialitzada, també convidats als premis Enlace Funk presentats en Madrid i sent ressenyats en blogs tan prestigiosos com Stereofox: “A new gorgeous addition to the Barcelona music scene (…) meaningful and complex”
En abril de 2021, Kòkolash llença el seu primer àlbum “Afterall”: Un univers sonor propi en el qual s’explora la frontera entre Soul, Funk, Jazz i Electrònica, comptant amb la col·laboració de diferents artistes femenines de la nova escena Barcelonesa. En aquest 2022, s’incorpora l’Annie Red com a vocalista i frontgirl del conjunt preparant el que serà el següent EP d’aquest.

Temes: