LAUma

Badalona – Barcelona

LAUma és un trio, contrabaix, guitarra i veu que fa cançons molt personals amb la sana intenció d’explicar una manera de sentir i veure el món.
Els seus compenents, David Bayés, Jaume Martínez i Laura Matamala estan junts desde el 2007, aleshores Lauma era un quintet però la crisi també va arribar a LAUma i hi va haver retallades, amb el quintet feien els temes en anglès i van gravar el seu primer disc al 2009 però finalment les ganes de que s’entengués el que deien van poder més i es van passar al català. Precisament ara estan gravant el seu segón disc però no els dona temps de presentar-lo així que han penjat unes pistes que es van gravar en un directe del concert de Música per la Llengua al teatre la Massa.
Fan una música mot tranquil.la que preten convidar a la reflexió tot i que reflexionar és tan subjectiu com viure.
Els seus directes poden ser pesats per aquells que només vulguin escoltar música, LAUma comparteix una manera de fer i no només fa música, a vegades fa el burro a vegades es posa dramàtica, íntima, o molt seria, bromista o de tot una mica però com sempre encara que no sempre es reconeix depen del dia. Així que LAUma és un regal, i sovint molt encertat.

http://www.facebook.com/pages/Lauma/127980100561952?ref=hl
www.myspace.com/laumapetit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.