Liar Desire

Palafolls

escripció del grup: Liar Desire neix a mitjans del 2011 a Palafolls, presentant-se com un grup de versions de rock i derivats. Amb un repertori ampli i divers comencen a fer concerts per la zona d’on resideixen, com Tordera, Palafolls, Lloret de Mar… Després d’un temps junts comencen a tenir experiència i al veure que el públic responía, decideixen introduir temes propis. Al mateix temps, segueixen fent concerts per la comarca La Selva i el Maresme, donant el millor d’ells fent vibrar l’escenari i gaudir al seu públic.
A finals del 2012 es presenten al seu primer concurs, Cirerarock de Mataró. Deixant un bon sabor de boca al públic, guanyen el primer premi. Això fa que la banda tingui encara més ganes de seguir.

Fins fa poc han estat gravant la seva primera maqueta, que al llarg del mes de Març del 2013 estan publicant. Tenint en ment gravar el seu primer disc en un futur.

Les seves cançons no tenen un estil concret, encara que es basen en el rock. Fusionant les diferents influències de cada membre, creen un estil innovador de públic ampli, presentant des de balades amb un rerefons molt significatiu a cançons més mogudes amb molta energia. Les lletres parlen de fets ocorreguts en les seves vides, històries fictícies i de situacions actuals.

L’objectiu de la banda, en aquests moments, és donar-se a conèixer per tots els llocs fent concerts ensenyant la seva música peculiar, sense deixar de banda versionar algun que un altre tema conegut. És una banda jove, amb un estil que pot arribar a un públic gran i amb moltes ganes de mostrar la seva passió per la música.

Facebook: www.facebook.com/liardesire
MySpace: www.myspace.com/liardesire

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.