LLAMP

LLAMP neix quan el mon va fer una pausa l’any 2020. Amb un panorama incert i hores per pensar i tocar a casa, en Pere Esteve (guitarres) i en Mark Ullod (bateria) -vells companys de banda- contacten amb en Xavi Vinaixa (baix) després de veure’l tocant temes seus a les xarxes socials.

Represa la nova anormalitat, comencen a assajar als mítics locals d’assaig dels Galliners de Tiana cançons fetes de retalls que cadascú aporta al projecte. En Xavi proposa incorporar un altre instrumentista, en Rata (saxo), i la nova sonoritat encaixa molt bé a l’amanida d’influències que ja conforma el gruix del repertori: Funk, Grunge, Post Punk, Hard Rock,Rock Progressiu…

El procés per trobar una veu amb entitat per cantar dins la tempesta sònica que ja se sent amb força pel baix Maresme s’acaba quan el 2022 arriba l’Alo (veu i guitarra acústica). La seva aportació no és només la part vocal, és la peça que faltava per construïr les cançons: els textos que flotaven al voltant dels riffs i ritmes endimoniats troben finalment el seu lloc a les composicions i l’harmonia arriba al projecte per quedar-s’hi.

LLAMP ja és una realitat que volem que descobriu aviat i disfruteu amb nosaltres.

Temes del Grup