Mad Cartridge

Mad Cartridge fa música. La seva pròpia música. El grup neix sota uns mesos calurosos en l’any 2016 en les inquietuds de quatre amics per desenvolupar el seu propi estil, per plasmar en música el somni que porten des de que eren petits. Desenvolupant-se en diverses influències, cada membre del grup aportarà la seva visió que conduirà al conjunt de cançons que són i formen part de si mateixos. Ells es junten per fer dels seus gustos musicals una barreja de sentiments, aportant, doncs, la ràbia, la il·lusió, i les ganes per fer allò que més els hi agrada: música.

Mad Cartridge està portant a terme diversos concerts mentre desenvolupa els seus propis temes. Ha publicat un single autoproduit, titulat “Teabag”. També ha llençat quatre singles disponibles en totes les plataformes digitals titulats: “Steps” (2017), “Broken Hips” (2017), “XXIII” (2018), i “Asphyxia” (2019).

L’1 de març de 2019 es va publicar el seu videoclip “Catsho” en japonès (Youtube). El 16 de juliol es va publicar una versió de la cançó “Bad Guy”, de Billie Eilish (Youtube).

Actualment ha gravat el seu primer disc d’estudi en ArcticWave Studio, amb un total de 10 cançons, que es troba en desenvolupament per ser publicat durant aquest 2020 (enllaç privat en el link de Soundcloud).

Estil musical: Pop-rock

Població: Barcelona

Temes del grup:

http://soundcloud.com/madcartridge/sets/a-tale-of-a-dead-man/s-x8Pn2

Facebook

Twitter

Instagram