Martinny’s

Badalona – Barcelona

Martinny’s és un grup que neix i creix a Badalona. Les seves primeres arrels les tira en Martí Ruiz, que després d’un temps tocant la guitarra i cantar agafa un grapat de temes propis i decideix enregistrar-los en un treball anomenat “Vitals”, en el qual ja va començar també a participar l’Adrià Smilges com a baixista.

Fan algun que altre concert per bars i carrers, però decideixen assentar les bases del grup i incorporar-hi més musicalitat i ritme. Així és com l’Oriol Garcia a la bateria i l’Esteve Casas a la guitarra elèctrica entren a formar part del que ara si que passa a anomenar-se Martinny’s.
A finals de 2011 graven una maqueta de 8 temes a BCN Arts, i durant aproximadament un any fan una quinzena de concerts per promocionar-la i donar-se a coneixer, tant des de l’escenari com des de la xarxa.

Després d’aquest any, i amb unes cançons més madures i elaborades, graven una nova maqueta de 6 temes que presenten al Desembre de 2012 i que porta per títol el d’un dels seus temes que més ressonen: “El Cel de la Velocitat”, un treball molt ben acceptat pels seus seguidors i amb ambició de donar-se a coneixer més enllà de l’àmbit més local.

www.martinnys.com

http://www.facebook.com/Martinnys

www.myspace.com/martinnys.musica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.