Massiva Cosmo

Massiva Cosmo és un projecte de rock/metall alternatiu en català nascut de les inquietuds musicals d’en Joshua Obradors (composició, guitarra, coros). Inicialment estava plantejat com un projecte d’estudi en solitari però comptant amb el seu germà Dashiell Obradors (co-composició, bateria) va fer una crida a través d’un video de Facebook buscant músics per tal de formar un grup. És així com l’estiu del 2017 s’uneixen a la formació en Romà Vila (veu principal) i en Ruben Milián (baix, coros).
El seu EP debut “Ninots” (autoproduït) es publica a Bandcamp, Spotify i altres plataformes digitals el Juliol del 2019. EL 2 de Març del 2020 van publicar un video de la seva energica versió de Pink Floyd “Un altra peça en el mur”. Actualment están treballant en la gravació del seus propers EPs “Cercles” i “Fràgil”.
Amb cançons orientades al riff i nodrint-se d’influències de grups com Muse, Audioslave, Porcupine Tree, Alice in Chains o Tool; Massiva Cosmo presenta una proposta fresca i contundent que de ben segur no deixarà indiferent a ningú!

Població: Cubelles

Estil musical: Metal

Temes del grup:

Web

Facebook 

Instagram