Mater

Mater som un grup rock-electrònic en català que neix l’any 2020 a la localitat de Navarcles.

Per a nosaltres, ‘Mater’ és la creadora del nostre món i de les històries que es fan i es desfan. Les nostres cançons plasmen aquestes històries, emmarcades en àlbums conceptuals organitzats en capítols sobre temàtiques mundanes i del món que ens envolta.

El nostre estil és eclèctic i beu de les referències del rock dels anys 80 i de l’escena electrònica trance de finals dels anys 90. Oferim un directe festiu amb melodies que se t’enganxen a les orelles. Tot i que la formació és de sis membres, al llarg de tot el concert juguem amb diferents instruments en viu: veu, guitarres, teclats, flauta travessera, saxo, violí elèctric, bateria i dj.

El 2021 vam estrenar ‘Lliures Per Poder Ser’, el nostre primer disc, dedicat a les desigualtats socials amb la finalitat de generar consciència i empatia vers la discriminació i violència de gènere, la crisi de les refugiades, la pobresa o la vellesa.

Aquest any 2022, hem llançat el nostre segon àlbum titulat ‘El Cercle De La Vida’, que aborda el cicle vital de les persones i els reptes que ens enfrontem al llarg de la vida.

Temes:

https://matermusica.bandcamp.com/