NOUS ESCENARIS presenta nova secció!

En la nova secció de Nous Escenaris, Marius Alfambra ens farà descobrir l’escena musical independent de Badalona des de finals dels anys setanta fins avui.

Quan Joan Manel Serrat va escriure “Que Bonito es Badalona” ja feia uns anys que artistes com Frank Zappa, Jethro Tull o Patti Smith desfilaven pel pavelló d’Ausiàs March. Amb l’arribada dels primers concerts de rock en directe a la ciutat les noves generacions de badalonins van descobrir que podien construir la seva pròpia identitat a través de la música. Des d’aquell moment Badalona ha gaudit d’una escena musical local i independent molt viva, que malauradament, amb el pas del temps va caient en l’oblit. L’objectiu d’aquesta secció és mantenir viva la història oral de quatre dècades de música badalonina de la mà dels seus protagonistes.

En aquest primer programa introductori Marius Alfambra fa un breu recorregut per algunes de les bandes més rellevants des dels 80s fins a l’actualitat per a ilustrar la varietat d’estils que han conviscut a Badalona al llarg d’aquestes quatre dècades.

Escolta el primer podcast ⬇️! 

TRACKLIST

Que bonito es Badalona – Joan Manel Serrat (1978)

La chica del metro – Telegrama (1982)

La noche de los vicios – Efectos Secundarios (1989)

Sweet terror – Afraid to Speak in Public (1997)

Magarrufa – Alquilbencil (1999)

El Cercle del Nadal – Funkilljazz (2007)

Ultraviolet – B-Violet (2001)

Cockteleria – Irrreverencias (2010)

Breathin Roots – The High Connection (2014)

Mi Barrio – Chen Jimenez (2016)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.