NOUS TALENTS

CONVOCATORIA 2021

Des del Concurs de Música oferim l’oportunitat a nous talents joves d’expressar-se i fer una exhibició durant les finals del Concurs de Música 2021.
L’objectiu és incentivar la creació musical entre els joves i donar visibilitat a aquells joves que tinguin un talent perquè puguin desenvolupar-lo i tenir un espai on expressar-lo.
CRITERIS DE PARTICIPACIÓ
– Hi poden participar els joves dels instituts de Badalona i Sant Adrià del Besòs (edat màxima: 18 anys)
– Hi poden participar joves creadors musicals: s’accepten propostes de bandes, solistes o djs que creïn música pròpia.
– També s’accepten versions o temes que utilitzin bases rítmiques ja creades per altres artistes, sempre que no sigui només una imitació, sinó que hi hagi un talent propi.
– Els participants han de presentar als dinamitzadors dels  instituts de Badalona/Sant Adrià del Besòs o a marina@rotllana.cat un vídeo en el qual mostren la seva performance abans del 30 d’abril 2021.
– La comissió del Concurs de Música escollirà 3 propostes que actuaran a les finals durant l’Estiu a la Plaça 2021 on s’escollirà el guanyador.
– El/ els guanyadors actuaran durant les finals del Concurs de Música 2021 i tindran un premi (per definir).
Categories de participació per estil músical:
Urban: Rap, hip hop, trap, reggae, dancehallafrotrapafrobeat, funk, soul, R&B, jazz contemporáneotrip hop, grimeelectropicalchip music, 8-bit, electrónica, ambient, industrial, electrocumbiadubhardstylehousebreakbeat, disco, technotrance, minimal, drum‘nbasselectro y altres combinacions.
Metal: Heavy, rock duro, powerthrashspeeddeathgrindblackdoomgótico, industrial, A.O.R., hardcore, nu metal, rap metálicometal alternativo y otras combinaciones.
Pop-Rock: Pop-Rock: rock, experimental, psicodelia, instrumental, math, post rock, art rock, rock and roll, rhythm&blues, folk rock, americana, hard rock, stonergaragenoisehard core, punk rock, ska-reggae, emoalternativo, indie, pop, tecno pop, power pop, cantautorial y altres combinacions.