Obstacle

El Vendrell – Tarragona

Tot va començar quan Regy cansat de tocar a casa tot sol, va convèncer al seu amic Pere per a que tocaran junts i fer una mica de soroll. Els primers assajos es van dur a terme a l’octubre de 2008 amb Regy com guitarrista vocalista i en Pere com a bateria, de seguida es van fer diversos temes amb un aire punk dels vuitanta.

2009 va ser un any truncat per un robatori d’instruments que va obligar a fer una parada des de finals de febrer fins a principis de juliol. Van tornar a la carrega amb més il·lusió que mai i veient que la cosa anava agafant forma es va decidir ampliar la formació per fer-ho seriosament. Al desembre es va incorporar l’Emilio, va arribar amb el seu baix per portar harmonia al grup, els temes van començar a sonar molt més rock, però sense deixar de banda l’aire punk que caracteritza al grup.

A 2010 es van trepitjar els primers escenaris, creixent una mica més a cadascun d’ells. Aquell mateix any van començar a gravar el seu primer treball d’estudi.

A abril de 2011 van participar al programa CANTO.CAT de la TV local de Lleida, a mitjans de juny es va incorporar Xavi per donar més consistència a la guitarra i a finals d’any van acabar de gravar el seu primer treball d’estudi.

Es pot dir que OBSTACLE és un grup de rock sense més pretensions que la de fer-ho passar bé, fent el que més els hi agrada, rock sense obstacles.

Facebook: www.facebook.com/grupobstacle
MySpace: www.myspace.com/grupobstacle

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.