Raquel Lúa Millor solista del 21è Concurs de Música

La veu encantadora de Raquel Lúa va ser premiada pel jurat especialitzat com a millor solista del Concurs 2019. El último mono es va endur el premi com a millor Banda de Badalona pel jurat. I Lia Sampai acompanyada pel guitarrista Adrià Pagès, com a millor banda en llengua catalana.

Raquel Lúa, gunyadora del Premi Millor solista del Concurs 2019

 

Un any més la música emergent ens va fer ballar i gaudir de dues nits memorables al Teatre Principal de Badalona. Amb 10 bandes emergents, 2 bandes convidades i a prop de 700 espectadors hem celebrat un any més el certamen de bandes emergents de la ciutat.

Lia Sampai i Adrià Pagès, guanyadors del Premi Millor Banda en Català

El divendres vam gaudir de les actuacions de Jan Serra, Lia Sampai (guanyadora del Premi en llengua catalana), The fang, El Último mono (millor banda de Badalona segon el jurat), La Barraca i 16 Beats (millor banda de Badalona per votació popular).

16 Beats, guanyadors del Premi Millor banda de Badalona per vot popular

El dissabte el concurs estava obert a totes les bandes de Catalunya. Hi van participar les bandes: Far, Sweet Silence, Ganzá (guanyadors del Premi Esperanzah) i Raquel Lúa (millor solista del Concurs 2019). 

Ganzá, guanyadors del Premi Esperanzah

Recordem que, El último Mono, la banda guanyadora del premi millor banda de Badalona escollida pel jurat, tindrá l’oportunitat d’obrir els concerts de la nit de Sant Anastasi del 2020, durant les Festes de maig de Badalona.

El último mono, guanyadors del premi Millor banda de Badalona 

Un agraïment especial als Technical Trouble, banda de l’Escola de Música Moderna de Badalona i Sirius, banda badalonina de trash metal que van tancar les dues nits de Concurs.

Visca la música i fins a l’any que ve!