Ja tenim finalistes!

8 pensaments a “Ja tenim finalistes!

 1. Les dents Afilades

  Hola! Som les Dents Afilades!
  Ja hem donat uns quants concerts per el vallès, però ja és hora de sortir-ne!

  Vam fer una grabació que la teniu al lloc webi tant bon punt tinguem el disc autoeditat/automesclat el penjarem a la mateixa pàgina!

  Mentrestant… DISFRUTEU del que hi ha!

  salut i Rock!

 2. Els Nous Amants

  Marc començà en el món de la música a 15 anys passant per grups de diferents estils i tendències. Després de gairebé 20 anys es decideix a crear el seu projecte: adquireix la seva primera guitarra i comença a fer cançons a casa, plantant cara a aquelles pors que sempre l’havien acompanyat.

  És durant un viatge en furgoneta que el seu amic, en Marcos, el convenç que aquell univers sonor té un potencial il·limitat i l’anima a endegar un grup plegats. Amb aquell material en brut i amb la incorporació d’un altre guitarra, l’Àlex, i d’un bateria, en David, neixen Els Nous Amants.

  El projecte musical de Els Nous Amants gira al voltant d’històries immerses en un joc de guitarres i d’unes bases rítmiques polièdriques que fan del dubte l’essència del discurs sonor. La música integra d’una manera subtil i elegant un bon grapat d’influències que van des del post-rock i l’slow core fins al folk més clàssic.

 3. Adrián Cobacho Jimenez

  Hola!
  Sóc Adrián de CO2 i no se si he omplert bé el formulari y hi han unas dades que em faltaven per posar però he donat a enviar sense vulguer, que faig, torno a inscriure el meu grup o ho deixo tal i com está? També m’ha sortit que hi ha un compte de CO2 pero ningú del grup va posar res i aquell compte esta equivocat!

 4. Irene Monge

  Hi ha una entrada de CO2 als grups de 2013 , en els grups de 2014 s’acaba de formalitzar la vostra inscripció , ens falta que ens envieu una foto del grup al mail. Gràcies.

 5. Wild Goats

  Bon dia,

  Gràcies per formalitzar la nostre inscripció amb tanta agilitat. No ens haviem adonat que, al comprimir la foto de grup per tal que poguéssiu penjar-la, havia perdut tanta ressolució i tamany. Us demanariem siusplau si poguéssiu canviar-la, ja que tot suma alhora de les votacions, avui en dia tot entra pels ulls. Us hem deixat la nova foto al mail.

  Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.