Robin’Secret

A finals d’estiu del 2016, i després de molts anys viatjant per tot el món, el Robin va decidir abandonar terres escoceses per anar a viure a un país una mica més calorós… i a Barcelona va aterrar!
Aquest pit-roig és un ocell molt especial que té la gran virtut d’escoltar i observar tot el que passa al seu voltant. Cridats per les seves melodies va fer ajuntar a la Georgina, el David, la Sarai, el Joan i el Giuseppe per crear aquest grup de música! A inicis del 2018 ens va portar un gran secret, als teclats es va unir el Martí!
El Robin és capaç de recordar tots els sons, melodies i històries màgiques que s’ha anat trobant arreu del món, i ens acompanya en aquesta aventura. Als components del grup ens recomana cançons que ha anat escoltant: ens ensenya els acords, la melodia, ens explica les lletres i el significat que expressa cada cançó… i ens anima a crear les nostres pròpies històries!
Al 2018 presentant la nostra primera cançó pròpia amb el títol ‘Queda’t amb mi’ hem aconseguit guanyar el premi popular del Concurs de la Cançó de Salitja 2018.
Ja al 2019 seguim presentant a concursos, guanyant el primer premi al Progrés’Talent i el tercer premi al Inèdit Llambilles presentant les dues cançons pròpies ‘By your side’ i ‘Let me know’.

Població: Badalona

Estil musical: Pop-rock

Temes del grup:

Facebook

Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.