Sandra Bautista

La Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana. Talent, joventut i una veu dolça i incisiva.

Després d’un primer treball i més de 100 concerts a l’esquena el concurs Sona 9 li dóna l’oportunitat d’enregistrar el disc més desitjat. Porta per nom Trapezista (Satélite K, 2019) i conté 10 cançons —7 en català i 3 en castellà—. Ha comptat amb la participació de músics com Guillem Roma, Miki Santamaria (Doctor Prats, Californicators, Operación Triunfo…), Dani Katena (Elefantes), Víctor Martínez (D’Callaos, 12cuerdas), Luis Robisco, Guillemao (Suu, Arnau Griso…) o Raquel Lúa, entre d’altres.

Mantenint el focus en el missatge com a cantautora, el més sorprenent d’aquest nou treball és l’àmplia i potent producció sonora que respiren totes les cançons. Pop-rock, funk, swing, rumba i ritmes llatins; en general, totes les cançons traspassen fronteres estilístiques explorades fins al moment. S’han pervertit els estils, s’han electrificat les notes i s’ha endurit la sonoritat.

El primer avançament del disc, Trapezista, reflecteix la valentia que hi ha darrere cada pas artístic i oscil.la com un trapezi entre dos ambients contraposats: la ingravidesa d’un piano que recorda una caixa de música delicada i el pes d’una tornada elèctrica i vibrant.

Població: Martorelles

Estil musical: Pop-rock

Temes del grup:

Web

Facebook

Instagram

Twitter