SCOFF

SCOFF neix a la primavera de 2018, a la província de Sevilla. Des dels inicis van començar a compondre les seves pròpies cançons i això els va portar a publicar 2 EPs: Specialist el 2019 i City Lights el 2020; a més de 2 senzills, Bailongo el 2019 i My Girlfriend el 2021. Durant tot aquest temps han ofert actuacions en bars, sales, etc. destacant el concurs de bandes del festival Pulpop de Roquetas de Mar a Almeria, on van arribar a la final l’estiu de 2019.
De la formació inicial segueixen pràcticament tots els seus membres, que són Ale José (guitarra), Sandra Páez (veu), Pepe Pacheco (guitarra) i Diego Pacheco (bateria); a finals de l’estiu de 2021 es va incorporar Alberto Ordoñez al baix.
La seva música eclèctica: rock, pop, amb matisos psicodèlics… està influenciada per sons i bandes dels anys 90 del segle passat i dels anys 2000.
El gener de 2022 van guanyar el concurs de l’associació Cymbel de Bellavista (Sevilla) quedant en primer lloc entre 205 bandes. Més recentment, en relació a la seva participació en concursos, destaca que van guanyar la Vichy Catalan Music Session que va celebrar la marca a través de les seves xarxes socials el març de 2023, la qual cosa els portarà a tocar a Madrid i Barcelona juntament amb Fangoria. També han arribat a la final del Cooltural 2023.
Actualment, a la primavera de 2023, es troben gravant el seu tercer EP.

Temes del Grup:

https://scoffband.bandcamp.com/?from=viewsite_dashboard