Severoreves

Barcelona – Barcelona

Severoreves neix l’any 2010 quan, després de la dissolució del seu grup anterior Henry Dark i cansats de tocar en grups que no anaven enlloc, Jaume Esteban (veu i guitarra acústica) i Oriol Corroto (guitarra elèctrica) decideixen crear un nou projecte on l’objectiu principal seria treballar de la millor manera possible, dedicant a cada cosa el temps i l’esforç que calgués, amb la finalitat d’arribar el més lluny que es pogués. El lema era clar: si no arribem a més, no serà perquè no hem treballat el suficient.

Durant l’estiu de 2011 Severoreves s’auto produeix el seu primer disc amb l’ajuda de grans amics i coneguts músics, tècnics i periodistes (ScannerFm.com, The City’s Last Noise, La Bundu Band, Celofan Audiovisuals, La Banda del Surdo, The Manyacs…) per tal de poder difondre el seu treball (de descàrrega gratuïta a http://www.severoreves.com), que ha tingut una bona acollida entre un públic jove i força variat.

Actualment es troben treballant en un segon disc i a la cerca de management i concerts per seguir movent encara més la seva música.

Web: www.severoreves.com
Facebook: www.facebook.com/severoreves
MySpace: www.myspace.com/severorevesbcn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.