Sigelpa

Terrassa

IGELPA neix a finals del 2008 arrel de les inquietuds de 3 músics que aviat inicien un petit i emprenedor projecte de Canturriades en diferents bars de Terrassa. Davant de la bona acollida es plantegen anar més enllà i arrencar un projecte més ambiciós.

Després de la incorporació de nous instruments, SIGELPA es consolida a finals de 2009, una particular formació de música irlandesa que es barreja amb el punk sota el nom compost per les sigles que regeixen els 7 pecats capitals.  Actualment SIGELPA consta de dues veus principals, guitarra elèctrica, guitarra acústica, baix, bateria, acordió i violí. El desembre del 2011 treuen un EP “L’atac dels ultrapirates pecadors” que conté 4 cançons, part d’un disc conceptual que, actualment estan grabant i que sortirà a la llum al maig d’aquest any 2013. SIGELPA ens aporta una nova visió de la música celta tradicional cantada en català, amb alguna petita incursió en el gallec.
Porten més de 50 concerts arreu de Catalunya i esporàdicament a Espanya deixant com a testimoni en els seus espectacles el caràcter alegre, descarat i desenfadat que transmet el grup.

Facebook: www.facebook.com/sigelpa
MySpace: www.myspace.com/sigelpa

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.