Tant De Bo

Bescanó – Girona

El grup Tant De Bo va començar al Setembre del 2007, som 4 joves d’entre 18 i 23 anys i definim la nostra música com a Rock/Blues Energètic.
Fem la nostra pròpia música i lletra tant en català com en anglès.
Les nostres cançons de composició pròpia es basen en influències – per simpatia figurativa – ja sigui per la seva lletra o música de grups i/o cantautors com: Bob Dylan, Gary Moore, Dire Straits, entre d’altres.

Durant els anys de trajectòria, podem dir que hem tocat arreu de Catalunya, majoritàriament per a comarques gironines i comarques barcelonines i hem compartit escenari amb bandes com la “New York Jazz Ska Ensemble”, la “The Bon Scott Band” banda tribut d’AC/DC, “RockSord”, entre d’altres, hem quedat tercers en el Concurs de Salt The Musics VII, guanyadors del tercer premi del Concurs de Maquetes de Pals del 2009 i hem participat durant 3 anys consecutius al Concurs de Cançó de Salitja.

També destacar que hem participat durant dos anys consecutius en el Festival Girona Rock Vs Càncer, i al segon any vam ser patrocinadors del Festival posant el tema “Oh Mama!” en els diferents vídeos promocionals del festival.

A l’Agost del 2011 gravem el nostre primer disc en els Estudis Juglans Music d’Estanyol i fem la presentació del disc en format electro-acústic al Teatre de Bescanó. A l’Agost del 2012, entrem a gravar, als Estudis Juglans Music d’Estanyol, el que serà el nostre segon disc.

Alguns dels temes del primer disc, com ara “El Temps”, “Oh Mama!” i “La Lluna No He Agafat” van sonar en el fil musical de les Fires de Sant Narcís 2011 i 2012 de Girona.

www.tantdebo.com

www.facebook.com/tantdeboTDB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.