The Dream of Horses

The Dream of Horses dóna nova vida a l’escena folk-pop independent. Amb les seves lletres originals i atractives, les seves veus crues i una bona instrumentació, les seves actuacions en directe són fascinants i commovedores. En aquest concert escoltaràs un violí enèrgic, ritmes trepidants de guitarra i sons delicats de bouzouki. Se us portarà de melodies alegres a cançons lentes i realment íntimes. Les seves lletres són honestes i les seves cançons es submergeixen a través de diversos temes, estats d’ànim i idiomes (del català a l’irlandès). Les seves actuacions són somiadores i captivadores i el duet mostra una dinàmica preciosa a l’escenari.

El grup té un peu a Irlanda i l’altre a Catalunya: la veu, violí i bouzouki de Judy Murphy, i la veu i guitarra de Josep Tàssies.

La nostra història començar escrivint una cançó sobre el nostre amor, en un balcó vora el mar, a Blanes. Des d’aleshores, la nostra música ha evolucionat i hem escrit molts temes, però el nostre amor i la nostra passió per la música segueixen al cor.

Temes del Grup:

thedreamofhorses.bandcamp.com/album/raw-demos