The Pink Elephants

Barcelona

Sempre al marge dels corrents actuals i dels nous estils musicals de moda, els barcelonins The Pink Elephants han defensat des del principi el seu rock en anglès, amb influències que abasten des de clàssics del gènere com Sex Pistols, The Stooges o Dead Boys fins formacions recents com Turbonegro, The Wildhearts o Neurotic Outsiders. La seva música és potent i compacta, i ja ha portat la banda a una quarantena d’escenaris de tot l’Estat.

We Hate You és el seu primer LP autoeditat. El disc és el resultat de molts anys d’esforç i perseverança per trobar un lloc dins de l’escena musical d’aquest país.

Després de guanyar diversos premis (Guarrock de Campillos, Màlaga; Cirerarock de Mataró; Barcia Metal de Jaén; TocaTomelloso de Ciudad Real…) quedar finalistes en multitud de concursos (Villa de Bilbao, Concurs de Leioa, Bizkaia; Apple Pop de Villaviciosa…)  i obrir per bandes rellevants de l’escena europea i nacional com Peter Pan Speedrock, The Idol Dead, Shaking Godspeed o Helltrip, The Pink Elephants presenten orgullosos seu primer gran treball.

Web: www.thepinkelephants.es
Facebook: www.facebook.com/thepinkelephantsrock
MySpace: www.myspace.com/thepinkelephantsrock

[soundcloud]http://soundcloud.com/thepinkelephants/02-pink-elephants-the-means[/soundcloud][soundcloud]http://soundcloud.com/thepinkelephants/10-pink-elephants-the-say[/soundcloud] [soundcloud]http://soundcloud.com/thepinkelephants/08-pink-elephants-the-human[/soundcloud]