The Xuscos

Badalona

Al revés que la resta de germans de tota la història, en Jaume i en Raimond, enlloc de fer-se la punyeta van decidir que podien fer coses de més profit, o això es pensen ells. Sense coneixements musicals però amb moltes ganes i il·lusió, també després de veure el tren de vida que duen les rock-stars, van decidir muntar un duet musical i així va ser com va néixer The Xuscos.

Al principi tot era una broma privada al menjador de casa. Una tarda qualsevol es van plantar davant la web-cam per gravar-se tocant una cançó que s’acabaven d’inventar: “Goin’ home”. Al penjar el vídeo a la xarxa es va convertir en un èxit de masses de llarg recorregut i repercussió mundial i com que van obtenir més d’un parell de visites van decidir seguir endavant.

I així va ser com van anar acumulant cançons i cançons fins que per fer fi els va arribar la oportunitat de lluir-se en viu davant d’un públic entregat. Ens remuntem fins l’onze de l’onze del dos-mil onze quan l’amo del Pub Astrolabi, després de la baixa d’última hora del cantautor emparaulat, els va deixar pujar a l’escenari. L’èxit va ser tal que el propietari, embriagat per l’èxit, els va convidar a una canya, a repartir entre els dos.

A partir de llavors no han deixat d’actuar per diferents locals de Barcelona coneguts pel prestigi de les seves actuacions en viu com El pastís o el Pipiolo, i que en el seu cas, fan una excepció.

Poc a poc, espectacle rere espectacle, van forjant la seva autodestrucció digne de les més grans estrelles.

Web: thexuscos.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/thexuscos
MySpace: www.myspace.com/thexuscos

5 pensaments a “The Xuscos

  1. thexuscos

    Gracies Irene. Estranyament, veig la foto quan utilitzo el buscador per posar la paraula “xuscos”, però no la veig quan entro a la pàgina. Tu la veus???

  2. Irene Monge Autor de l'entrada

    A cap grup li surt la foto quan entre dins del grup… es així, pero si surt en el general de la web de grups! Passa amb tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.